tirsdag 21. januar 2014

Amerikanske terrortrusler, Anathema, og anarki

I dag kom det en skummel epost til Polypus. Et band som het Nekrogoblikon sende beskjed om at de utfordrer oss, eller Troll da, men alle vet jo at jeg er et troll. At goblinsene fra USA er i anmarsj og om vi ville akseptere og svare på utfordringen. For man vil vel ikke gjøre goblinsene sinte. Hah! Den aksepterte vi sporenstreks.
Det betyr nok at dere andre furier og troll av noen kjerringer burde være på vakt og. Bare ikke ta feil av de amerikanske goblinsene og vår egen hjemmedyrka Goblin fra Isvind, eller italienske Goblin som kommer til Norge i mars. Det er altså bare de amerikanske som vil utfordre oss. De har riktignok ikke spesifisert hva de vil utfordre oss i, men kjenner jeg amerikanerne rett er det vel en dance-off. Vi er uansett klare.
Småen Johansen A. K. A Sturt har begynt å jobbe hos Urban Sound Studios på løkka, og stortrives med det. Nå holder et norsk progrock band som heter Marathon på å ta opp i det studioet Jens jobber i, men noen dører nede spiller Anathema inn. De har allerede vært i studio i flere måneder og driver med den siste delen av innspillinga.
Hvis noen har lyst til å spille inn med sitt eget band i Urban Sound, er det ledig tid i studio C fra midten  av mars og i begynnelsen av april. Bare ta kontakt med Jens på Facebook eller mobil.

Troll har kunngjort at de har signert på Polypus Records. Det kommer sikkert ikke som et sjokk på noen at Nagash signerer Troll på eget selskap, det er bare sundt bondevett. Det er også det siste jeg har av relative nyheter for i dag. Jeg tar tips fra Bloggerne på tv2 Bliss, og prøver å blogge litt oftere. Vi får se hvordan det går med det. En gang anarkist, alltid anarkist.

Simma Lugnt 
Hege Hund
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar