søndag 3. november 2013

Andre bollar når papen kjem heim

Europas største instrumentbutikk, i Wien

Foto: Adrian Schmetz of Nekrographie
Incantations for the world's end turneén er over, og svartmetallerne har vendt helskinnet hjem til koner og barn. Utslitte ligger de nå spredt på sofaer over hele østlandet, og snorker den siste turnestølheten ut av kroppen. 

Wiener-Troll

Ta med noe hjem til meg, hadde jeg sagt før de dro. Så nå er jeg den stolte eier av en kastanje fra Ljubljana, en Dødheimsgardskjorte med skrivefeil, en litt ødelagt lighter fra Paris, og et turnevirus man mister stemmen av. Jeg som egentlig bare vil ha Virus på vinyl.


Lykke-Troll & lyd-dama

Jeg skal likevel si noe om de siste konsertene på turen. Da vi forlot gutta var de på sightseeing i Paris. På kvelden spilte alle banda problemfrie giger, og publikum var engasjerte. Til Dødheimsgard tok publikum skikkelig av. Sturt kom ut i salen i det de satte i gang med Ion Storm fra 666 International og sier han så en mosh pit av en annen verden. Mest jubel ble det likevel til Traces Of Reality, som var konsertens siste låt.

Härliga Hetroertzen


Etter det gikk ferden videre til Lausanne i Sveits og Brüssel i Belgia. Der Sturt møtte Alexey, kompisen vår fra sist høsts tur til Arnhem, som stilte opp med hjemmebakst og godt humør. Så dro de videre til nettopp Arnhem. Der headlinet DHG festivalen, mens Troll spilte for utsolgt sal på afterpartyet som fant sted på en annen venue.

Like barn leker best


Det var ikke annet å gjøre enn å si til de stakkarene som ikke kom inn, at de hadde en ny sjangse i Groeningen dagen etter. Det betød at det ble fullt hus på turnéens siste konsert også. Som en rosin i pølsa kom alle medlemmene fra alle banda opp på scenen da Troll spilte turnéens siste låt.

Lik-barn leker pest


Dere som er sugne på mer turnéstoff kan sjekke ut facebooksidene til DHG, Troll, og Hetroertzen, der massevis av bilder og videoer er lagt ut. Dere som ikke er det kan bare simma lugnt.

hello, mr. crazy-face


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar